a

Menu

logo

Zakelijk

Zakelijke klanten

Garage Aktif biedt haar zakelijke klanten een breed scala aan diensten en mogelijkheden. Ons bedrijf is volledig uitgerust om onze zakelijke klanten alle mogelijkheden te bieden en het gehele traject van begin tot eind te verzorgen. 

  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Transparante werkwijze

Direct persoonlijk contact, snel denken en oog hebben voor de behoeften van de klant zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

zakelijke klanten Garage Aktif
bedrijfsauto reparatie Rotterdam

Reparatie bedrijfsauto

Bij Garage Aktif richten we ons zowel op snelle en professionele reparaties als op preventief onderhoud. Als onze monteurs een potentieel probleem zien, melden we dat direct aan u om toekomstige problemen te voorkomen. We houden ook een voorraad van vele onderdelen aan om de wachttijden voor onze klanten tot een minimum te beperken. Bovendien hebben wij direct contact met de automaterialen zaak, waardoor eventuele onderdelen zeer snel worden geleverd. 

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Spoed? Vaak snel mogelijk in overleg
  • Kwaliteit voorop

U wilt kunnen vertrouwen op uw auto-onderdelen wanneer u ze laat repareren, en daarom gebruikt Garage Aktif alleen de beste kwaliteit materialen. Bij Garage Aktif begrijpen we dat u uw auto de beste behandeling wilt geven, maar ook op de kosten wilt letten. Daarom bieden wij scherpe prijzen op originele onderdelen dankzij onze nauwe samenwerkingen met de onderdelenhandelaar. En mocht u ooit twijfelen over een reparatie en of er eventueel een extra onderdeel nodig zal zijn, geen nood! Wij informeren u altijd volledig over de kosten en de mogelijkheden voordat we aan de slag gaan. Alles gebeurt in overleg met u.

google

Reviews

Uw tevredenheid is wat telt voor ons. Dit kunt u ook zien aan de recensies van onze klanten. Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

u-icon

Umm Tsn

★★★★★

Ervaren monteurs, snel en goed geholpen! Kom hier jaren, altijd een goed prijsje.

d-icon

D & G

★★★★★

Betrouwbare heren die al jaren mijn auto onderhouden. Netjes en vakkundig. Bedankt toppers !

d-icon

denise marchena

★★★★★

Ik ben een trouwe klant, de boys zijn altijd vriendelijk, professioneel en transparant.

s-icon

Sagir Safety

★★★★★

Geweldige garage.Snel, klantvriendelijk en professionele werkwijze. Top jongens! Houden zo👍🏻

c-icon

Cengizhan Kayaalp

★★★★★

Goede garage met deskundige monteurs en voor een eerlijke prijs. Laat altijd mijn APK en onderhoud hier uitvoeren en dat gebeurt allemaal binnen de kortste tijd. Zou deze garage zeer zeker aanraden. Een van de beste garages van Rotterdam! Tevens is er een sleepdienst aanwezig en is de mogelijkheid om auto's te kopen en verkopen. Alles is aanwezig!

m-icon

Mandana Javadzadeh Naini

★★★★★

Al 10 jaar trouwe klant. Altijd eerlijk over prijzen en reparaties. Transparante en beste adviezen. Lieve en behulpzame medewerkers en zeer vrouwvriendelijk! Van grote tot aan kleine schade/meldingen weet Aktif altijd een oplossing te vinden! 👍

Neem contact op met een van onze betrouwbare en ervaren monteurs

Teruggebeld worden?

Call Now ButtonSleepwagen nodig? 24/7