a

Menu

logo

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Heeft u vragen? Mogelijk staat het antwoord op uw vraag hieronder.
Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag, of wilt u verdere informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Waar is Garage Aktif?

Onze autogarage is gevestigd aan de Schildstraat 158 te Rotterdam-Zuid, 3074XS.

 

Hoe vaak moet mijn auto APK gekeurd worden?

Auto’s die benzine gebruiken moeten vier jaar na de eerste toelating op de weg APK gekeurd worden. Daarna om het jaar. Als uw auto ouder is dan acht jaar, moet hij jaarlijks worden gekeurd. Dieselauto’s moeten drie jaar na de eerste toelating op de weg APK gekeurd worden. Daarna moet hij eenmaal per jaar worden gekeurd.

Hoe weet ik wanneer mijn auto APK gekeurd moet worden?

U ontvangt 6 weken voordat de APK van uw auto verloopt een brief met de exacte vervaldatum.

Wat is een onderhoudsbeurt?

Een onderhoudsbeurt houdt in dat we meerdere controles en werkzaamheden aan de auto uitvoeren om de veiligheid en de werking ervan te behouden. Bovendien blijkt dat een auto die regelmatig wordt onderhouden langer meegaat dan een auto die niet consequent wordt onderhouden. De frequentie van het onderhoud verschilt per merk en type voertuig.

Wat kost onderhoud aan mijn auto?

Het onderhoudsschema voor uw auto hangt af van het merk en model van uw auto, maar ook van het soort onderhoud dat u kiest. U kunt kiezen voor door de fabriek gepland onderhoud of een meer algemene routine die geen specifieke richtlijnen van de fabrikant volgt. Als u niet zeker weet welke optie voor u de beste is, kan ons team u een vrijblijvende offerte geven.

Kunnen jullie alle auto's repareren?

Wij helpen u graag met al uw autogerelateerde servicebehoeften, ongeacht het merk van uw auto. Als wat u zoekt niet op onze website staat, of als u niet zeker weet of we uw probleem kunnen oplossen, aarzel dan niet om ons te vragen. We laten u meteen weten of we u kunnen helpen.

Hoelang zal de reparatie duren?

Bij ons begrijpen we dat elke auto – en dus ook elke klus – anders is. In de meeste gevallen kan een reparatie binnen een paar uur of zelfs dezelfde dag worden uitgevoerd. We werken ook nauw samen met onze lokale auto-onderdelenwinkel; als het nodig is, kunnen de onderdelen zeer snel geleverd worden. Wij zullen er alles aan doen om u vooraf een nauwkeurige schatting te geven van de duur van uw reparatie.

Hoeveel gaat het kosten?

De kosten van autoreparaties kunnen aanzienlijk verschillen van het ene voertuig tot het andere, en zelfs voor dezelfde klus op twee verschillende auto’s. Dat komt omdat de prijs van onderdelen sterk kan verschillen, en ook omdat sommige klussen ingewikkelder zijn dan andere. Het is moeilijk om een prijsopgave te doen zonder de auto eerst te zien. Wij werken transparant zodat u altijd op de hoogte bent van wat er met uw auto gebeurt. U bent van harte welkom voor een inspectie en prijsopgave, of u kunt contact met ons opnemen voor een globaal idee van de kosten.

Daarom kies je voor Garage Aktif

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • APK zonder afspraak
 • Goed bereikbaar
 • Kwaliteit voorop
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Duidelijke communicatie vooraf en achteraf
 • Transparante werkwijze
 • Voor particulier & zakelijk
 • Voor groot en klein onderhoud
 • Spoed? Vaak snel mogelijk in overleg
 • Scherp geprijsd
 • Geen verassingen
 • Klantenbeoordeling: 4,8/5
google

Reviews

Uw tevredenheid is wat telt voor ons. Dit kunt u ook zien aan de recensies van onze klanten. Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

u-icon

Umm Tsn

★★★★★

Ervaren monteurs, snel en goed geholpen! Kom hier jaren, altijd een goed prijsje.

d-icon

D & G

★★★★★

Betrouwbare heren die al jaren mijn auto onderhouden. Netjes en vakkundig. Bedankt toppers !

d-icon

denise marchena

★★★★★

Ik ben een trouwe klant, de boys zijn altijd vriendelijk, professioneel en transparant.

s-icon

Sagir Safety

★★★★★

Geweldige garage.Snel, klantvriendelijk en professionele werkwijze. Top jongens! Houden zo👍🏻

c-icon

Cengizhan Kayaalp

★★★★★

Goede garage met deskundige monteurs en voor een eerlijke prijs. Laat altijd mijn APK en onderhoud hier uitvoeren en dat gebeurt allemaal binnen de kortste tijd. Zou deze garage zeer zeker aanraden. Een van de beste garages van Rotterdam! Tevens is er een sleepdienst aanwezig en is de mogelijkheid om auto's te kopen en verkopen. Alles is aanwezig!

m-icon

Mandana Javadzadeh Naini

★★★★★

Al 10 jaar trouwe klant. Altijd eerlijk over prijzen en reparaties. Transparante en beste adviezen. Lieve en behulpzame medewerkers en zeer vrouwvriendelijk! Van grote tot aan kleine schade/meldingen weet Aktif altijd een oplossing te vinden! 👍

Neem contact op met een van onze betrouwbare en ervaren monteurs

Teruggebeld worden?

Call Now ButtonSleepwagen nodig? 24/7