a

Menu

logo

Sleepdiensten

Sleepdienst Rotterdam –

Bent u gestrand aan de kant van de weg? Dan is Garage Aktif er om u te helpen! Wij slepen uw auto snel en efficiënt naar een veilige locatie. Als u om wat voor reden dan ook uw weg niet meer kunt vervolgen, komen wij u graag helpen. Garage Aktif heeft al veel mensen in soortgelijke situaties geholpen! 

  • Snel ter plekke
  • Scherp geprijsd
  • Voor particulier & zakelijk

Onze pechhulp is uitgebreid, en we kunnen uw voertuig veilig verplaatsen naar onze eigen garage of een andere gewenste locatie. Uw auto wordt veilig opgeslagen in onze goed beveiligde garage. Wilt u meer informatie over onze service, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Sleepdienst Rotterdam
Pech langs de weg? Auto slepen Rotterdam!

Pech langs de weg –

Pech langs de weg is frustrerend en kan op elk moment gebeuren. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar met onze pechhulp in Rotterdam. Wij begrijpen hoe vervelend het is om met een onverwachte situatie te maken te krijgen, daarom hanteren wij vaste en eerlijke tarieven zodat u niet meer voor onaangename verrassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring is Garage Aktif de juiste partij om u uit de brand te helpen.

  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Duidelijke communicatie vooraf en achteraf
  • Transparante werkwijze

Wij zijn er om u te helpen wanneer de accu leeg is of u een lekke band heeft. We kijken altijd of we uw auto ter plekke kunnen repareren, zodat u verder nergens last van heeft. Maar ook als het probleem groter is en we het niet ter plekke op kunnen lossen, geen zorgen! Garage Aktif komt uw auto ophalen en sleept hem moeiteloos weg.

Wat te doen bij pech onderweg –

Mocht u ooit de pech hebben dat uw auto het begeeft, denk er dan aan zo dicht mogelijk bij de rechter vangrail te parkeren. Richt uw voorwielen ook naar de vangrail. Als u om wat voor reden dan ook niet terug kunt komen op de vluchtstrook, ga dan naar de middenberm. Maar trek eerst de handrem en de alarmlichten aan voordat u uitstapt! Bovendien, als het zicht slecht is als gevolg van weersomstandigheden zoals mist of regen, zet dan uw stadslichten aan, zodat bestuurders uit beide richtingen zich bewust zijn van het stilstaande voertuig.

  • Veiligheid voorop
  • Spoed? Vaak snel mogelijk in overleg
  • Goed bereikbaar

Draag voor uw veiligheid een reflecterend vest en plaats uw gevarendriehoek op 100 meter van uw auto. Als u een huisdier bij u heeft, houd het dan in de auto. Wacht zelf aan de andere kant van de vangrails en niet in de auto. Bel ons vervolgens terwijl u achter de vangrail staat om een pechmelding te doen. Probeer de auto niet zelf te repareren – het is het niet waard om uzelf in gevaar te brengen! Wacht op onze hulp.

Auto sleepdienst Rotterdam
google

Reviews

Uw tevredenheid is wat telt voor ons. Dit kunt u ook zien aan de recensies van onze klanten. Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

u-icon

Umm Tsn

★★★★★

Ervaren monteurs, snel en goed geholpen! Kom hier jaren, altijd een goed prijsje.

d-icon

D & G

★★★★★

Betrouwbare heren die al jaren mijn auto onderhouden. Netjes en vakkundig. Bedankt toppers !

d-icon

denise marchena

★★★★★

Ik ben een trouwe klant, de boys zijn altijd vriendelijk, professioneel en transparant.

s-icon

Sagir Safety

★★★★★

Geweldige garage.Snel, klantvriendelijk en professionele werkwijze. Top jongens! Houden zo👍🏻

c-icon

Cengizhan Kayaalp

★★★★★

Goede garage met deskundige monteurs en voor een eerlijke prijs. Laat altijd mijn APK en onderhoud hier uitvoeren en dat gebeurt allemaal binnen de kortste tijd. Zou deze garage zeer zeker aanraden. Een van de beste garages van Rotterdam! Tevens is er een sleepdienst aanwezig en is de mogelijkheid om auto's te kopen en verkopen. Alles is aanwezig!

m-icon

Mandana Javadzadeh Naini

★★★★★

Al 10 jaar trouwe klant. Altijd eerlijk over prijzen en reparaties. Transparante en beste adviezen. Lieve en behulpzame medewerkers en zeer vrouwvriendelijk! Van grote tot aan kleine schade/meldingen weet Aktif altijd een oplossing te vinden! 👍

Neem contact op met een van onze betrouwbare en ervaren monteurs

Teruggebeld worden?

Call Now ButtonSleepwagen nodig? 24/7