a

Menu

logo

Schade & Taxaties

Taxatie van autoschade

Bij Garage Aktif zijn we gespecialiseerd in de taxatie van autoschade. Om ervoor te zorgen dat uw verzekeringsmaatschappij u de volledige schade vergoedt, is een expertise essentieel. 

  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Wij bieden deze service door uw auto te onderzoeken en u vervolgens een rapport te bezorgen met de omvang van de schade. Dit proces neemt meestal slechts één dag in beslag.

Autoschade taxatie
schade taxatie auto

Uitgebreide schade taxatie

Als uw auto beschadigd is bij een ongeval, is de eerste stap om een schatting te krijgen van de schade en de reparatiekosten. Deze taxatie wordt ook wel een “autoschade taxatie” genoemd. Garage Aktif biedt een uitgebreide schadetaxatie die begint met een grondig onderzoek van de schade.

Vervolgens gaan onze experts aan de slag om de omvang, reikwijdte en kosten van de reparatie te bepalen. In veel gevallen kunnen we zonder problemen tot een akkoord komen met de hersteller en de verzekerde. Indien nodig kunnen wij voor de verzekeraar een expertiserapport opstellen met onze bevindingen. Garage Aktif helpt u bij elke stap.

  • Transparante werkwijze
  • Duidelijke communicatie vooraf en achteraf
  • Kwaliteit voorop

Garage Aktif is er niet alleen voor de schadevaststelling, maar ook voor het herstel van eventuele schade. Wij staan bekend om onze kwaliteit en eerlijke prijzen. Wij werken aan alle merken en modellen auto’s.

Autoschade proces

Na een auto-ongeluk wilt u de schade aan uw voertuig zo snel mogelijk laten vaststellen. Op die manier kunt u, als het ongeval niet uw schuld was, een claim indienen bij de verzekeringsmaatschappij van de andere bestuurder en de schade vergoed krijgen. Garage Aktif helpt u graag bij dit proces. 

  • Scherp geprijsd
  • Geen verassingen
  • Goed bereikbaar

Wij zijn experts in autoschade taxatie en geven u een nauwkeurige schatting van de benodigde reparaties. Bel ons vandaag nog, zodat we u kunnen helpen uw leven weer op de rails te krijgen na een ongelukkig auto-ongeluk!

auto schade taxatie
Taxatierapport Rotterdam

Taxatierapport voor de verzekering

Om geld van uw verzekeringsmaatschappij te krijgen voor autoreparaties, moet u een taxatierapport van de schade hebben. Repareer de schade niet onmiddellijk; wacht eerst tot de taxateur van de verzekering de schade heeft beoordeeld. Ons team is meer dan blij om u te helpen en samen met u het beste plan te bepalen.

Ons team kan u voorzien van een taxatierapport dat gedetailleerd aangeeft welke reparaties nodig zijn om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Dit omvat zowel een lijst als de kosten van vervangende onderdelen.

google

Reviews

Uw tevredenheid is wat telt voor ons. Dit kunt u ook zien aan de recensies van onze klanten. Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

u-icon

Umm Tsn

★★★★★

Ervaren monteurs, snel en goed geholpen! Kom hier jaren, altijd een goed prijsje.

d-icon

D & G

★★★★★

Betrouwbare heren die al jaren mijn auto onderhouden. Netjes en vakkundig. Bedankt toppers !

d-icon

denise marchena

★★★★★

Ik ben een trouwe klant, de boys zijn altijd vriendelijk, professioneel en transparant.

s-icon

Sagir Safety

★★★★★

Geweldige garage.Snel, klantvriendelijk en professionele werkwijze. Top jongens! Houden zo👍🏻

c-icon

Cengizhan Kayaalp

★★★★★

Goede garage met deskundige monteurs en voor een eerlijke prijs. Laat altijd mijn APK en onderhoud hier uitvoeren en dat gebeurt allemaal binnen de kortste tijd. Zou deze garage zeer zeker aanraden. Een van de beste garages van Rotterdam! Tevens is er een sleepdienst aanwezig en is de mogelijkheid om auto's te kopen en verkopen. Alles is aanwezig!

m-icon

Mandana Javadzadeh Naini

★★★★★

Al 10 jaar trouwe klant. Altijd eerlijk over prijzen en reparaties. Transparante en beste adviezen. Lieve en behulpzame medewerkers en zeer vrouwvriendelijk! Van grote tot aan kleine schade/meldingen weet Aktif altijd een oplossing te vinden! 👍

Neem contact op met een van onze betrouwbare en ervaren monteurs

Teruggebeld worden?

Call Now ButtonSleepwagen nodig? 24/7