a

Menu

logo

Over ons

Over Garage Aktif

Het is essentieel om uw auto regelmatig te laten onderhouden en uitlijnen, zowel voor waardebehoud als veiligheid. Onze ervaren monteurs blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie. Laat u informeren en neem vandaag nog contact op met Garage Aktif. Bij Autogarage Aktif zien we u niet als een nummer. We nemen de tijd om u te leren kennen en al uw vragen te beantwoorden. Bovendien krijgt u van ons altijd een prijs voordat we aan de slag gaan, voor welke service u ook komt. Mocht tijdens een reparatie blijken dat een onderdeel vervangen moet worden, dan doen wij dat alleen in overleg met u. Bij Garage Aktif willen we onze klanten nooit opzadelen met onverwachte kosten.

Familiebedrijf

Garage Aktif is een familiebedrijf. Het familiebedrijf Garage Aktif heeft zijn bedrijf gebouwd op vertrouwen en integriteit, zodat kwaliteit en deskundigheid de hoogste prioriteit hebben voor onze klanten. We zijn een hecht bedrijf dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Missie

Wij helpen u graag bij al uw onderhoud en reparaties. Als u het gevoel heeft dat uw auto niet zo soepel loopt als zou moeten, kom dan langs en laat ons het oplossen. Wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel rijdt in uw auto.

Visie

Ons doel is het onderhouden van klantenrelaties op lange termijn. Dit doen we door ons aan te passen en altijd te streven naar een uitstekend service- en kwaliteitsniveau. Om een eersteklas service te kunnen bieden, zorgen wij ervoor dat onze werkplaats over de nieuwste technologie beschikt en dat alle informatie actueel is.

Garage Aktif

U kunt bij ons terecht

Garage Aktif levert topkwaliteit diensten tegen een concurrerende prijs. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons van het grootste belang. Onze garage is voor iedereen toegankelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Duidelijke communicatie vooraf en achteraf
  • Vakmanschap gegarandeerd

We spreken een prijs af voordat we met de reparatie beginnen, en we houden u op de hoogte van alle andere zaken. We zijn volledig uitgerust om alles wat uw auto nodig heeft in onze werkplaats af te handelen. Als u vragen heeft of gewoon wat advies wilt, praten we graag met u onder het genot van een kopje koffie. Hopelijk tot snel!

google

Reviews

Uw tevredenheid is wat telt voor ons. Dit kunt u ook zien aan de recensies van onze klanten. Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

u-icon

Umm Tsn

★★★★★

Ervaren monteurs, snel en goed geholpen! Kom hier jaren, altijd een goed prijsje.

d-icon

D & G

★★★★★

Betrouwbare heren die al jaren mijn auto onderhouden. Netjes en vakkundig. Bedankt toppers !

d-icon

denise marchena

★★★★★

Ik ben een trouwe klant, de boys zijn altijd vriendelijk, professioneel en transparant.

s-icon

Sagir Safety

★★★★★

Geweldige garage.Snel, klantvriendelijk en professionele werkwijze. Top jongens! Houden zo👍🏻

c-icon

Cengizhan Kayaalp

★★★★★

Goede garage met deskundige monteurs en voor een eerlijke prijs. Laat altijd mijn APK en onderhoud hier uitvoeren en dat gebeurt allemaal binnen de kortste tijd. Zou deze garage zeer zeker aanraden. Een van de beste garages van Rotterdam! Tevens is er een sleepdienst aanwezig en is de mogelijkheid om auto's te kopen en verkopen. Alles is aanwezig!

m-icon

Mandana Javadzadeh Naini

★★★★★

Al 10 jaar trouwe klant. Altijd eerlijk over prijzen en reparaties. Transparante en beste adviezen. Lieve en behulpzame medewerkers en zeer vrouwvriendelijk! Van grote tot aan kleine schade/meldingen weet Aktif altijd een oplossing te vinden! 👍

Neem contact op met een van onze betrouwbare en ervaren monteurs

Teruggebeld worden?

Sleepwagen nodig? 24/7